Echipa

MEMBRII

Daria Mireștean

Daria face ca lucrurile să se întâmple și mereu dă tot ce este mai bun din ea pentru a ajuta echipa să avanseze spre victorie. În timpul liber, colega noastră cântă la chitară, activează ca voluntar în diverse ONG-uri sau lucrează la un proiect personal ce constă într-o aplicație mobilă de realitate augmentată(AR) .

Ștefan Costin

Ștefan nu este doar unul dintre cei mai tineri colegi de-ai noștri, dar și un mecanic incredibil de iscusit. Recent a început și să conducă robotul, dovedindu-se a fi un driver foarte priceput. În timpul liber, îl poți găsi pe terenul de tenis, una dintre marile pasiuni ale acestuia.

Leonard Popescu

Leo este artistul nostru talentat, mereu cu zâmbetul pe buze. Dedicat echipei și adesea dornic să se afirme, el încearcă mereu să facă tot ce poate. În timpul liber, când nu este în laboratorul de robotică, îl vei găsi probabil scriind, desenând și cântând, adesea în fața unei mulțimi care îl aclamă sau chiar îl acompaniază entuziasmată.

Valentin Pletea-Marinescu

Valy ne face mereu să râdem. Jovial, optimist și cu un umor debordant, colegul nostru știe să ne ridice moralul chiar și în situațiile grele. Sezonul trecut Valy urma să fie mascota noastră la campionatul BRD First Tech Challenge.

Vlad Petec

Vlad, mecanicul nostru iscusit, lucrează mereu ca să îl aducă pe Veve, robotul nostru, la cel mai înalt nivel. Când nu se află alături de robotică, căutând noi modalități de a-l asambla, îl poți găsi jucându-se pe calculator.

Ionel Ștefan

El este Ionel. Ambițios și perspicace, acesta este și un producător de filme excelent. Timpul liber și-l ocupă de obicei cu jocurile video.

Riccardo Cossa

Pentru Riccardo este primul an în competiție, dar acest aspect nu îl împiedică din a persevera și a învăța să ajute fiecare departament câte puțin. În timpul liber, se joacă pe calculator și ascultă muzică, genul să preferat fiind rock-ul de orice fel.

Ana Ambrinos

Ana se află la prima ei tangența cu competiția FTC, însă acest lucru nu o descurajează din a persevera și a învăța lucruri noi.

Andrei Tavă

Andrei este unul dintre programatorii noștri cheie. Gândirea sa tehnică și lejeritatea cu care codează în Java sunt remarcabile.

Răzvan Dobrin

Răzvan nu este doar un mecanic excelent,  dar și un om extraordinar. Mereu ne oferă o stare de spirit bună, atât prin glumele sale, cât și prin atitudinea sa relaxată.

Alexandru Miron

Alexandru este unul dintre mecanicii noștri. Pasionat de electronică, își etalează această abilitate și în clubul de robotică. În timpul liber, acesta cântă la orgă.

Theodor Luca

Theo este om practic, categoric și priceput. Un talent de-al său este vorbitul în public.

Răzvan Prelipcean

Răzvan este un coleg de echipă rezervat și cu capul pe umeri. În timpul liber îi place să se plimbe cu bicicleta.

MENTORII

Ion Ungureanu

Domnul Ion Ungureanu este profesor de informatică la Colegiul Național Vlaicu Vodă.

Ileana Popescu

Doamna Ileana Popescu este profesoară de limba română și limba engleză la Colegiul Național Vlaicu Vodă.

Grațiela Căvescu

Doamna Grațiela Căvescu este profesoară de economie și educație antreprenorirală la Colegiul Național Vlaicu Vodă.