banner

Despre noi

#StrivingForVictory

Pe parcursul celor 4 ani, familia VV Robots a devenit mai mult decât o echipă de robotică și este acum un exemplu pentru tinerii din comunitate ce aspiră la un viitor în domeniul STEM.


Warning: Undefined array key "hist_contant" in /home4/r96969cnvl/vvrobots.ro/wp-content/plugins/vizion-extensions/visualcomposer/shortcodes/vizion_history.php on line 78
  1. Skystone

    Am început prin a realiza niște proiecte simple: un seif pe bază de Arduino și un sașiu. În luna septembrie a anului 2019, am fost acceptați în cadrul competiției BRD First Tech Challenge, unde ne desfășuram principala activitate și în prezent. Am participat la doua competiții de tip Demo, în Ramnicu Vâlcea și București, urma să atingem cel mai înalt nivel de pang atunci: etapa regionala a competiției BRD First Tech Challenge, care a fost amânată din cauza pandemiei de COVID.19 și la care am participat în format online în iunie 2020. Desi primul nostru sezon nu a fost precum ne așteptam, am reușit să dobândim experiență și ne-am implicat în numeroase activități de promvare a educației STEM, a valorilor FIRST și a cauzelor în care credem.

  2. Game Changers

    Un sezon atipic ce a început în atipicul an 2020. Ultimate Goal ne-a găsit într-un moment de cumpănă data fiind situația epidemiologică actuala, însă am reușit să ne mobilizam și sä revenim cu forte proaspete, fără a uita scopul nostru principal, acesta find să #creSTEMgeneratii! - În februarie am participat și Ia Demopunk pentru a ne obișnui cu competiția, am colaborat cu cei de Ia Super, organizând un Super festival marca VVRobotsxSuper intitulat Put the A în STEAM, am început sä organizam și o serie de webinarii, iar site-ul vvrobots.ro a luat naștere. La etapa regională am obținut locul al 15-lea în topul punctajelor și premiul al 3-lea Ia DESIGN AWARD. Din păcate nu a fost suficient pentru a ajunge mai departe, dar experiență acumulata ne-a putut doar ajuta în sezonul actual.

  3. Freight Frenzy

    Principalul nostru obiectiv, pe tot parcursul sezonului a fost construirea unui robot cât mai eficient ce ne-ar putea asigura prima participare la etapa națională a FTC. Bineînțeles, ne-am lovit și de obstacole neașteptate ce ne-au afectat mai mult sau mai puțin, dar peste care am fost nevoiți să trecem. În luna octombrie am dat startul proiectului “eROBOTICS” prin care am încurajat tinerii din comunitatea locală spre a avea mai multă grijă de mediul înconjurător prin intermediul unei serii de webinarii susținute de membrii echipei sau de oameni acreditați în domeniu. În noiembrie webinariile au fost completate de activități fizice ce au avut loc în prima fază în incinta liceului nostru, ulterior dezvoltându-se pe tot teritoriul orașului. Am reușit astfel sa punem bazele unei generații mai educate, să curațăm orașul și am făcut și alte fapte bune. Am colectat peturi goale, în schimbul cărora am obținut bonuri valorice pentru produse alimentare pe care le-am oferit oamenilor cu situații nu tocmai fericite.

  4. POWERPLAY

Parteneri


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.