banner

Am apărut la Antena 3 Pitești!

Chiar în data de 13.februarie.2023 am avut ocazia să apărem la televizor pentru a ne promova cât mai mult echipa, scopul și toate oprtunitățile pe care robotica le aduce. Am vorbit și despre demo-ul din Sibiu la care am participat, în ciuda faptului că nu a fost chiar rezultatul dorit, însă a fost un rezultat meritat și am avut multe lucruri de învățat.

Le-am povestit câte ceva despre robotul nostru, despre echipa și despre toate sarcinile noastre.

Robotul își schimba atribuțiunile in fiecare sezon, fiecare temă a competiției influențând mecanismele acestuia. Temele sunt construite astfel încât să reprezinte sarcini ce ar putea avea aplicabilitate în viața de zi cu zi, dar la un nivel mai mic. Anul acesta robotul trebuie să colecteze niște conuri și sa le poziționeze pe niște suporturi verticale ce au un grad mare de instabilitate din cauza arcurilor pe care sunt așezate. Am construit un sistem elevator sub forma unei foarfece acționate de un motor ce are în capat un clește care prinde conurile.

Mentorul nostru, Ileana Popescu, a vorbit puțin despre dorința noastră de a ajunge cât mai departe, chiar la internațională.

Apariția la televizor a fost o experiență de neuitat, ne-a plăcut foarte mult compania celor de la Antena 3 Pitești și le-am mulțumit tuturor celor care ne-au susținut în tot ceea ce am făcut.

Ne puteți viziona și aici, https://www.facebook.com/watch/?v=1318006999096663&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.