banner

Prima apariție televizată din 2021. Ce am facut la TVR?

Am intrat în 2021 lăsând în urmă neajunsurile lui 2020. Tot răul a fost spre bine, pentru că noul an a început printr-o apariție la TVR.

Robotului nostru îi lipsește momentan lansatorul și mai trebuie realizate câteva finisaje pentru a fi gata să concureze în primăvară în BRD First Tech Challenge. Însă, toate aceste neajunsuri pe care le întâmpinăm nu ne-au împiedicat din a face o impresie, sperăm noi, foarte bună.

În cadrul apariției televizate am discutat despre numeroase subiecte de interes. Daria Mireștean a prezentat modul în care a apărut echipa noastră și motivația noastră principală. Leonard Popescu a vorbit despre proiectele noastre, printre care se numără și colaborarea recentă cu cei de la SUPER. Despre funcționalitatea robotului în sine și tematica BRD First Tech Challenge din acest sezonul a vorbit Ștefan Costin.

Și unul dintre mentorii noștri, doamna profesor Grațiela Căvescu, a spus câteva cuvinte foarte frumoase despre modul de funcționare al echipei, punctând și cum ne desfășurăm activitatea în special de când am fost îngrădiți de situația epidemiologică.

Chiar dacă, din nefericire, nu am fost prezenți fizic în formulă completă, ceilalți colegi și mentori ai noștri s-au asigurat că suntem conștienți de suportul și susținerea lor.

ÎN CURÂND Urmărește apariția televizată pe canalul nostru de Youtube!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.