banner

BALUL DE CRĂCIUN

La finalul lunii decembrie, alături de clasa a XI-a B, am organizat Balul de Crăciun, un eveniment care ne-a reamintit de frumusețea sărbătorilor, dinainte de pandemie.

În calitate de co-organizatori, i-am ajutat pe colegii noștri cu organizarea și promovarea balului, atât în liceu, cât și în restul orașului. Pe durata balului le-am reamintit elevilor din liceu importanța muncii în echipă, iar spectacolul le-a demonstrat adevărul zicalei românești „Unde-s mulți, puterea crește”.

Parteneriatul cu clasa a 11-a a fost o expeiență frumoasă în urma căreia ne-am dezvoltat abilitățile de a lucra împreună, am învățat cum să comunicăm mai bine și am împărtășit unii cu alții diferite moduri de gândire. De asemenea, la bal am avut ocazia să le reamintim elevilor de scopul echipei noastre și le-am povestit drumul pe care l-am parcurs până în acel moment. Publicul a reacționat pozitiv și și-a exprimat susținerea față de echipă.

Suntem recunoscători pentru oportunitățile pe care le-am avut pe durata acestui eveniment și pentru susținerea pe care o avem din partea colegilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.