banner

NOI CRE#STEM VIITORUL

🤍În fiecare an suntem în căutarea unor noi minți strălucite ce pot duce tradiția V.V.Robots mai departe.

Am început printr-o acțiune de recrutare pentru a atrage noi voluntari în echipă. Scopul nostru este să extindem echipa și să aducem noi perspective, abilități și entuziasm.

Procesul de recrutare a fost un succes, atrăgând un grup de elevi dornici să se alăture echipei și să contribuie la misiunea noastră. Am împărtășit experiențele, provocările și realizările noastre. Am subliniat importanța muncii în echipă, a colaborării și a pasiunii pentru robotică.

Am desfășurat o serie de activități practice, în care potențialii voluntari au putut să experimenteze cum este să lucrezi la proiectele noastre. Le-am oferit oportunități de a lucra la robotul noștru, de a participa la provocările de programare și de a colabora cu membrii echipei noastre. Aceste activități le-au permis voluntarilor să-și demonstreze abilitățile și să aibă o idee despre cum este să faci parte din echipa noastră.

Suntem bucuroși că am putut să ne intâlnim cu o mulțime de tineri pasionați și mai ales că o parte din aceștia vor fi colegii noștri de acum inainte.🤍🤍🤍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.