banner

Robot Code: Green Planet

Pentru echipa noastră, luna noiembrie este „Luna ECO” iar, cu aceasta ocazie ne-am propus să organizam o serie de activități și acțiuni în vederea informării și conștientizării asupra problemelor ecologice sub titlul de „Robot Code: Green Planet”. Vom derula un proiect ce se vă desfășură în 3 etape ce speram că vă avea că rezultat un grup de oameni cu un pachet de cunoștinte mai vast și un mediu chiar mai curat.

1.

Pentru prima activitate vom colabora cu sponsorul nostru „DIODA” pentru a organiza o colectare de deșeuri ce vă avea loc în 2 faze. În cadrul Colegiului National „Vlaicu Vodă”, în sala de festivităţi, se vor colecta becuri și baterii uzate, urmând că în faza a doua să derulam o strângere de electronice și electrocasnice mici și mari(cu ridicare de la domiciliu daca este cazul), în urma cărora cei implicaţi vor primi vouchere care pot fi folosite în magazinul Dioda.

2.

Etapa a doua se vă adresa elevilor Şcolii Gimnaziale „Armand Călinescu” , constând într-o serie de prezentări bazate pe „Harta reciclării”. Aceștia vor învața informații de baza în domeniul ecologiei prin intermediul acţiunilor interactive și a mini-jocurilor de tip Kahoot.

3.

Etapa a treia vă fi alcătuită din 2 faze; strângere de deșeuri din perimetrul Colegiului National „Vlaicu Vodă” și organizarea unor activități de artă plastică ce vor avea că scop transformarea PET-urilor colectate în diverse personaje sau animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.