banner

ROBOTICIENII DE MAINE

Am prezentat echipa noastră de robotică în mai multe școli, pe două etape (urban și rural), prezentând robotul nostru și munca depusă în proiectarea și construirea acestuia. Prin prezentarea noastră ne-am propus să inspirăm și să implicăm elevii scolilor gimnaziale din Curtea de Arges si din localitatile limitrofe, introducându-i în lumea captivantă a roboticii și încurajându-i să-și urmărească interesele în STEM.

„Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.”

Activitatea a început cu o prezentare a echipei noastre și a robotului, urmată de o prezentare a concursului First Tech Challenge și a principiilor prezentate de acesta, cel mai important fiind Gracious Professionalism. Am prezentat videoclipuri și diapozitive care au ilustrat diferitele etape ale procesului de proiectare și construcție. De asemenea, am împărtășit experiențele noastre de participare la competiția de robotică, evidențiind provocările cu care ne-am confruntat și lecțiile pe care le-am învățat.

Pe parcursul prezentării, am subliniat importanța muncii în echipă, a colaborării și modul în care aceste abilități sunt esențiale pentru a reuși în robotică și în alte domenii STEM. De asemenea, i-am încurajat pe elevi să-și urmeze pasiunile și să-și exploreze interesele, indiferent de background sau experiență.

Prezentarea a fost bine primită de elevi, care au fost inspirați de munca noastră și de potențialul roboticii. Mulți studenți ne-au abordat după prezentare pentru a pune întrebări și a afla mai multe despre robotică, iar unii și-au exprimat chiar interesul de a-și forma propria echipă de robotică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.