banner

We stand with Ukraine!

We stand with Ukraine!

După cum probabil deja știți, săptămâna trecută, la Colegiul Național Vlaicu Vodă s-a organizat o campanie de strângere de produse pentru refugiații din Ucraina. Astfel, oamenii inimoși din Municipiul Curtea de Argeș ce au fost întâmpinați pe tot parcursul programului scolar de elevi ai Colegiului, i-au putut ajuta pe cei ce fug din calea războiului și hotărăsc să vină în țara noastră cu produse alimentare, conserve, apă, produse de igiena personală dar și haine și încălțăminte.

La ultima inventariere a ceea ce se află în sala de evenimente, am putut numără mai mult de 100 de pachete destinate refugiaților, pachete ce sunt gata să plece spre Sighetu Marmației la începutul săptămânii viitoare.

We stand with Ukraine! #VVRobots
We stand with Ukraine! #VVRobots

Am rămas profund impresionați de spiritul civic și empatia de care au dat dovada oamenii și suntem mândri că putem contribui chiar și într-o mica măsură pentru binele semenilor noștri ce au mare nevoie de ajutor în aceste momente.

Campania noastră nu se termina aici, vă așteptam în continuare să donați, până luni, 7 martie 2022, la Colegiul Național Vlaicu Vodă! Noi vom fi aici!

Marți, 8 martie 2022, după ce vor fi împachetate și aranjate pe paleți de către voluntarii CNVV, vor fi transportate la Sighetul Marmației de către MB Czech Import Logistic.

Nu uitați: „Dar din dar se face rai!”

We stand with Ukraine!

#solidaricuUcraina #westandwithUkraine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.