banner

PROIECTUL CĂRȚILOR – „A READER LIVES A THOUSAND LIVES”

„Un cititor trăiește o mie de vieți înainte de a muri. Cel ce nu citește trăiește doar una.” – George Martin.

Pornind de la acest citat, echipa noastră a decis să organizeze o strângere de cărți pentru a le da copiilor mai ghinioniști oportunitatea de a se adăposti într-un univers magic oricând dau de greu.

Cărțile au reprezentat întotdeauna deschideri către noi lumi, către noi experiențe prin intermediul cărora putem trăi o multitudine de vieți și totuși una singură. Pornind de la această idee echipa noastră a decis să le ofere o oportunitate copiiilor de la centrul Acces printr-o donație de cărți pe care le vom strânge începând cu data de 17 ianuarie în sala de festivități a Colegiului Național Vlaicu Voda.

Strângerea de cărți a fost un pas important pe care elevii liceului nostru l-au făcut. Am colectat atât cărți pentru cei mici, cât și cărți de biologie, chimie, istorie și multe altele până acum.

Indiferent de motiv, colectarea de cărți poate fi o activitate plină de satisfacție oferă colecționarilor oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele și cultura. Cu această ocazie am descoperit cât de darnici și săritori sunt colegii noștri și că și ei pot să se implice să ajute și să salveze o gramadă de vieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Copyright 2022 VV Robots. All Rights Reserved.